Reklama
 
Blog | Vlaďka Kočvarová

50 odstínů plytké šedi

Tak jsem se odhodlala a na netu v rychlosti projela 50 odstínů nudy… trvající 100 minut…

Film končí tam, kde měl začít. Šedého heslo “já se nemiluji, já tvrdě *ukám“.

Už v 56 minutě paní Stydlivá dostane na prostudování svou první sado maso smlouvu. Do té doby se tam všichni jen poflakují. Šedý je měkký už od začátku a jako bonus ji ke smlouvě nabídne randění 1x týdně. Stydlivá nepodepisuje a nepodepisuje. Mezitím si sem tam trochu zablbnou…

Tak v 77 minutě dostane od Šedého auto. Ten jí následně 3x plácne po zadku, řekne “welcome to my world“ a pak se ještě zeptá, jestli je ok. Každopádně Stydlivá vzdychá, i když na ní hraje kuličky…

V 82 minute to tvrdě rozjedou. Šedý ji vezme do své sadomaso stáje na exkurzi. Do toho hraje apokalyptická hudba. Chvíli to vypadá, že to Šedý myslí fakt vážně. Po chvilce sado maso lechtání opět romantická vložka. Zatancují si ploužáka a zajdou k němu na rodinnou večeři.

V 90 minutě Stydlivá pořád nic nechápe, ptá se, proč to musí být zrovna takhle… žádné dotyky a tyhle věci okolo… zkrátka ji chybí romantika. Člověk si říká, jakou smlouvu to vlastně četla. A jestli ta holka není fakt úplně blbá. Šedý ji připomíná smlouvu a že srdce a květiny, to není jeho styl. Následně se s ní romanticky proletí větroněm. A holka zažije za celou tu dobu své největší vzrůšo. Přitom chudák chlapec, on se jinak docela snažil.

Definitivně si to Šedý pohnojí, když ji 6x přetáhne opaskem přes zadek. Tím toto šedé plytké prázdno končí a Stydlivá naštvaně odchází. Myslím, že i znělka ke zprávám je více sexy. A doufám v to, že se dvojky už ujme Troška a natočí svých 50 odstínů Hrušky.

Reklama